Μπορείς να διαγράψεις μόνο τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει εσύ.
Πήγαινε στην ενότητα “Φωτογραφίες” της ομάδας. Εκεί εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει τα μέλη της ομάδας. Πάτα το “X” πάνω δεξιά στη φωτογραφία που θέλεις να διαγράψεις.
💡 Μπορείς να διαγράψεις μόνο τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει εσύ.
