Μετά την ολοκλήρωση μιας δραστηριότητας, πήγαινε στο “Ιστορικό” και επίλεξε τη δραστηριότητα που θέλεις. Πάτα ”+” στο πάνω μέρος της οθόνης για να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου.
Οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν εμφανίζονται αυτόματα στην ενότητα “Φωτογραφίες” της ομάδας.
