Ναι, αν θέλεις να αφαιρέσεις μια πληρωμή από όλους τους παίκτες μαζί, διαγράφεις το προϊόν στο οποίο ανήκει, αντί να τη διαγράφεις έναν έναν.
Βήματα
1. Στην πλατφόρμα, επίλεξε Κατάστημα από το μενού.
2. Βρες την καρτέλα του προϊόντος που θέλεις να διαγράψεις και πάτα τις τρεις τελείες στα δεξιά.
3. Επίλεξε Διαγραφή προϊόντος.
Τι συμβαίνει μετά
Το προϊόν και οι πληρωμές του αφαιρούνται από όλα τα μέλη της ακαδημίας.
Προσοχή: Αν έχεις σημειώσει πληρωμές ως ολοκληρωμένες, το ποσό τους αφαιρείται και από τα έσοδα της ακαδημίας, όπως εμφανίζονται στο Κατάστημα.
