Μπορείς να διαγράψεις το προφίλ ενός παίκτη από την πλατφόρμα.
Βήματα
1. Στην πλατφόρμα, επίλεξε Παίκτες από το μενού.
2. Βρες τον παίκτη που θέλεις.
3. Επίλεξε Επεξεργασία προφίλ.
4. Κάτω δεξιά, πάτα Διαγραφή.
Τι συμβαίνει μετά
Ο παίκτης και οι γονείς του δεν βλέπουν πλέον την ομάδα στην οποία ανήκε. Επιπλέον, αφαιρούνται όλες οι πληροφορίες του παίκτη από την ακαδημία, όπως οι πληρωμές και οι παρουσίες.
Προσοχή: Η διαγραφή αφαιρεί μόνιμα τα στοιχεία του παίκτη. Χρησιμοποίησέ την μόνο όταν είσαι σίγουρος.
